Ahoj všem!
Tak jsem se po několikaletém slintání rozhodl si taky jednoho pořídit. Něco jsem o nich přečetl, ale nikde jsem se nedočetl to, co bych chtěl, a tak jsem tady s několika dotazy. Omlouvám se, pokud už tu podobné téma je, každopádně počítám, že tu do budoucna budu častěji, takže to beru i jako menší otrkávání

Mám pár dotazů a budu moc rád když se najde někdo, kdo mi poradí.
Chci si pořídit Mustanga 5. generace rok 2005-2009. První co mě zajímá je, jestli je něco co se týče roku výroby. Je lepší se dívat na nějaký konkretní rok, nebo je to jedno? Nebylo něco s postupnou produkcí vylepšeno, nebo naopak pohoršeno? A který motor je celkově lepší držák, případně jaké jsou vyhlášené neduhy u těchto motorů. Je lepší 4,0, nebo 4,6? Rozhoduji se mezi man. a aut. převodovkou. Řídil jsem 4,0 s aut. a docela mi vyhovovala, takže jsem na vážkách. Na co si při koupi automatu dávat pozor? Spotřebu až tak neřeším, nebude to auto na každodenní ježdění. Když nebude auto na EU normách, co všechno se musí předělat aby bylo vše OK? Přemýšlím, že bych si dovezl Mustanga z Reichu, jsou tam nějaká úskalí co se týče papírování? Mají třeba jiné požadavky co se týká výjimek, nebo např. rozměrů kol apod.?
To je zatím asi všechno, snad jsem tolika dotazy nikoho nepopudil a jak jsem psal, budu moc rád za jakoukoliv radu. Když už si koupím Mustanga, rád budu víc jezdit než opravovat

Ještě bych měl asi napsat, že s autem nechci závodit, ani driftovat ani nevím co.. Bude to jen víkendový koráb na výlety.
Díky moc a budu se těšit na reakce

Láďa