Ahoj, jsem Petr a vánoce u mě 24tého neskončily...naopak!!! Těsně před koncem roku se do mé garáže nastěhovalo spousta plnokrevných koní v podobě Ford Mustang Saleen S281 3V 4.6L z roku 2005. Těchto Mr.Saleen vyrobil všehovšudy jen 945 a můj má Peugeoťáckou číslovku "306"

A předchozí majitel si dal práci s výkonem a úpravami:
IMRC delete plates, Xpipe exhaust combo + Long tube headers, Steeda CAI, Ford Racing Camshaft, Ford Racing A/C delete kit, Ford Racing final gear 4.10, Ford Racing karbonové lamely v diferencialu, Řazení Hurst, hood pins, quarter windows Saleen kit, budíky...
No moc by mě zajímalo, jaký výkon v té krásce teď dříme. Zatím s teplotou na bodu mrazu nebylo tolik možností (a odvahy) naplno vyzkoušet, ale první dojmy po srovnání s 08 Bullitem a 07 GT Shelby... zvuková a zátahová fantazie

Díky Balkimu a Johanovi za rady, mnohé z nich využity. Ještě se ale i tak na vás nebo na fórum obrátím s dotazy, které budou logicky přibývat ...jako třeba předsezónní příprava, tankování

No zajímá mě, kolik Saleenů všeho všudy jezdí v ČR. Zatím vím o dvou, ale ten jeden už je vlastně v Rakousku. Už se těším na srazy, snad tam potkám další Mustang a Saleen maniaky....to než jednou přesedlám do Saleen S7 clubu...tak za 200 let

Do té doby u nás bude silvestrovské ohňostroje přehlušovat hromobití kvarteta Saleen variable flow performance výfuků!
Tak chlapi tu zimu nějak zvládněte a ať ta vaše stvoření moc nepřeleštíte!