To VIN mě mrzí, nepodíval jsem se na něj, po deseti minutách jsme jeli. Polovina kolíčků v motorovém prostoru co držej hadičky byla ulomená, a prostě tam byly do očí bijící nesrovnalosti, takže jsem dál nezdržoval, poděkoval a slušně se rozloučil.
S tím co napsal Johan se dá jedině souhlasit, prostě půl mega a hledat. Myslet si že se to dá vos*at za 300 tisíc - nedá.

miloslav 06 píše:
Honzo, vše podepíšu. Nedávno mě kontaktovalo několik lidí o radu s tím a stím a dalším Mustangem.
Když slyšeli můj názor tak jsem byl asi za vola, ale záhy se ozvali, že jsem měl pravdu.
Je to pořád dokola. Čecháček chce machrovat Nemyslím to osobně , ale obecně) za 3 kila v káře po ráně, vohnutý jak rohlík.
Potom přijdou investice a je ve perdéli. Málokdo si uvědomí, že super káru z toho má za dalších 300 000Kč a to bez kompresoru.
Ovšem za předpokladu dobrého základu.
Moje investice už jsou ke 4 kilům a auto mě stoji přes mega a to je to jen GT.

No, to auto bouchnuté asi bylo, ale ne tolik, protože zlomené ani rovnané není. Nějakej kompresor mě je fakt úplně buřt a nechci s tím nikde závodit, nebo si honit triko s Vette, nebo s tím autem dělat jiné věci, na které vůbec není stavěné. Chci prostě brumlání když jedu v neděli na výlet. V automotive tak trochu pracuju a jeden z mých zákazníků je pražské Ricardo, kde vyvíjíme autotroniku pro motory McLarenu, takže po deseti letech o tématu něco vím, a když jsem si sebou vzal ještě člověka co auta nakupuje, dováží, šrotuje, rozebírá a spravuje přes 30 let, tak jeho slovo něco znamená. Takže můžeš zandat přirození, tvoje investice "ke čtyřem kilům" není zpochybňována.
To auto jsem nekoupil prostě proto, že doma už dvě Ameriky máme a ty prostě takhle strašně nehnijou, jezdí se v nich denně už roky a nic a hlavně, auto co má najeto 100.000 kilometrů vypadá jako nový, těch mám na dvoře několik a jsou jak ze salónu, a pak se podívám na inzerát a mám věřit tomu, že auto co má 73 tisíc mil má oprejskanej volant a oloupaný čudlíky v půlce interieru? A nechci novější pětilitr, protože plakát pětilitru mi nad postelí jako klukovi nevisel. Chci žraloka, 2005 až 2010, ne starší, ne novější.
Ale to jsme odbočili od tématu, za zkušenosti s nákupem tedy všem přispěvatelům děkuji