Nj tome musime si to pochvalit sami. Ale tak snad nam johan prijede nekdy pomoct stema gtrkama )))
koukám na výsledkovou listinu z Hradce. To modrý GTR má na mě jen vteřinu - a to jsem bez relokace, bez 4,1 převodu a bez vyplý trakce. příště ho na 1/4 míli udělám.
to černý je toho Vavřince, ten ho má trošku pošťouchaný, tam až časem, až mi Johan udělá ten spodek
Vteřina není moc. Při cílové rychlosti 190km/h je to cca 52 m To je 10 délek. Jinak dobrý čas 12,72
Registrován: sob 11. čer 2011 22:18:37 Příspěvky: 3232 Bydliště: Praha
Ahoj závodníci, už jsem chválil - na začátku. No já zase moc nechválím -ne že bych nechtěl , ale musí mě někdo fakt překvapit. Tomášovi jsem říkal, že není dobré podvozek co hoooope - já si tím prošel také a to musí totiž každý - nedají se dělat kompromisy pokud cheš auto rychlé na sprinty a pohodlné na ježdění po Praze - to je lepší ty sprinty nejezdit - nebo se spokojit tak jak to jede a neřešit časy. Stačí si představit , že tu energii, kterou si dal do zvednutí předku by šla do zadních kol Tomovi se relokace dělá již nyní , ale až nasadí ještě 4.1 převod bude obrovský problém trakce tak jako tak, chtělo by to slicky , nebo nejlépe pneu na sprinty nebo minilálně koupit starší skoro ojeté zimní pneu, které je nutné před startem zahřát - třeba jako zde:
Naposledy upravil Johan dne pon 06. kvě 2013 17:42:57, celkově upraveno 1
Franky píše:
Boziiiiiiii
toto je boží a na normálních pneu jo a podívej se jak jsem je rozpálil - musí defakto hořet a pak máš grip - ale stejně mi to hrabalo - takže pokud bych měl OK pneu a pentraci na trati jako v Bechyni tak si myslím že bych tu 9 atakoval
Tomášovi jsem říkal, že není dobré podvozek co hoooope - já si tím prošel také a to musí totiž každý - nedají se dělat kompromisy pokud cheš auto rychlé na sprinty a pohodlné na ježdění po Praze - to je lepší ty sprinty nejezdit - nebo se spokojit tak jak to jede a neřešit časy. Stačí si představit , že tu energii, kterou si dal do zvednutí předku by šla do zadních kol Tomovi se relokace dělá již nyní , ale až nasadí ještě 4.1 převod bude obrovský problém trakce tak jako tak, chtělo by to slicky , nebo nejlépe pneu na sprinty nebo minilálně koupit starší skoro ojeté zimní pneu, které je nutné před startem zahřát - třeba jako zde:
Ty víš že kompomisy nedělám (sousedi by o tom mohli vyprávět...) ale všeho dočasu.
teď, jak píšeš se udělala relokace ramen (děkuji, služebníček ) a už je tam i převod 4,1 (zítra si pro to jedu)
je to stejný jako na motorkách - technika je důležitá, ale musí to bejt i v rukách. Jezdil jsem mistrovství ČR 6 let a 2x jsem dosáh na titul MČR v Modi Twin - teď se to prostě musím naučit s tímhle V tom Hradci jsem vypnul trakci a málem to hodil bokem do diváků musím prostě trénovat
a jestli mi pak přes zimu uděláš i ten motor, dámě i ty GTRka ..
další věc jsou ty gumy. mám je sériově nafouklý, musím je začít podhušťovat. či časem, jak píšeš, dát tam na závody jiný (bavili jsme se o tom že bychom tam něco hodili...)
toto je boží a na normálních pneu jo a podívej se jak jsem je rozpálil - musí defakto hořet a pak máš grip - ale stejně mi to hrabalo - takže pokud bych měl OK pneu a pentraci na trati jako v Bechyni tak si myslím že bych tu 9 atakoval
viz výše
21.6.2013 - 23.6.2013 4. Grand National Dragster Eurogames Dragstery na Letišti v Bechyni www.dragsters.cz
Tomáš: s převodem 4.1 bude trakce opravdu velký problém. Tlumiče co jsi vybral asi OK , ale bude nutné vždy odpojit přední stabilizátor Na drag Ti auto vyvážíme to je nejlepší, ale ne s tímto podvozkem to nepůjde - je o mnoho lepší mít stavitelný podvozek - správným nastavením lze přenést slušné kila dozadu -s tím podvozkem co máš vybraný to nepůjde. Bylo by dobré si někde sehnat 2x - 18 x10,5 disky lépe by bylo 11´ šíře - pneu bych na to měl.
velmi zjednodušeně : krabička, kerá zajišťuje že se budeš vždy ozjíždět s zcela stejných, předem nastavenýh a vyzkoušených otáček. hromady modernějších aut už mjí launch-mastery integrované a mnohem sofistikovanější, ale pro mé účely naprosto dostačující. Těším se až to nainstaluju
jo, bojím se toho. Ale taky se na to těším.. je to výzva
Johan píše:
Tlumiče co jsi vybral asi OK , ale bude nutné vždy odpojit přední stabilizátor
to se projeví jak?
Johan píše:
Na drag Ti auto vyvážíme to je nejlepší, ale ne s tímto podvozkem to nepůjde - je o mnoho lepší mít stavitelný podvozek - správným nastavením lze přenést slušné kila dozadu -s tím podvozkem co máš vybraný to nepůjde..
budu moc ád, pokud se o to pokusíme. ten podvozek jsem vybral na základě hodně dlouhýho studování fór na toto téma - vychází jako rozumná vaianta pro auto, které není speciál a používá se jako denní provozka
Johan píše:
Bylo by dobré si někde sehnat 2x - 18 x10,5 disky lépe by bylo 11´ šíře - pneu bych na to měl.
to máš napostou pavdu... po začátek k Tobě le zajdu na školu burn-outů, jo?
velmi zjednodušeně : krabička, kerá zajišťuje že se budeš vždy ozjíždět s zcela stejných, předem nastavenýh a vyzkoušených otáček. hromady modernějších aut už mjí launch-mastery integrované a mnohem sofistikovanější, ale pro mé účely naprosto dostačující. Těším se až to nainstaluju
tak na to jsem zvědavý vypadá to slušně. Jen jsem se já vždy bál , že pokud se rozjedu takto , tak něco urvu - takže všechny moje sprinty byly až dodnes z volnoběhu
toto je mistrovská práce - sleduj co dělá auto jak se nepatrně hýbe - houpe - oni mají okolo 1200 PS auto vzadu vyšší znamená vzadu težší bez předního stab znamená více váhy vzadu a navíc eliminace při pohybu řazení nahoru menší skoky a rachlejší reakce tlumičů - stab jim ubírá v tak velkém pohybu silů - je to skrutná tyč co pracuje v zatáčkách , ale na sprintech vadí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru