Ahoj,
před nedávnem jsem našel toto fórum, jsem moc rád že komunita kolem Mustangů je otevřená pro nové členy.
Mustanga jsem koupil loni v květnu. Jezdit v americkém autě byl můj sen už od dětství. V jednom znojemském bazaru jsem našel autíčko, které mně zaujalo - Ford Mustang GT rok výroby 2006. Jeli jsme se s manželkou jen tak nezávazně podívat. Majitele autobazaru muselo hodně překvapit, že první co jsem chtěl, bylo sednout si na zadní sedadlo. Vysvětloval jsem, že máme desetiletého syna, a pokud by vzadu bylo málo místa, nemohl by s námi jezdit na výlety a užívat si jízdy s námi. Vzadu bylo místa dost i pro mně a byla mi nabídnuta zkušební jízda. Prvních deset vteřin za volantem rozhodlo. Ten samý den jsem si auto rezervoval a za dva dny jsme pro něj jeli.

Na autě byly přidělány "žábry" Roush na zadních bočních okénkách, boule na kapotě Roush, dvacetipalcové disky a na stranách poněkud nelogický emblém kobry. O tři dny později jsme odjížděli s rodinou na týdenní dovolenou. Byla to asi nejdelší dovolená v mém životě. Těšil jsem se domů, až se konečně s autem projedeme... Při přihlášení auta na magistrátu, jsem měl trochu obavy jestli mi dají českou značku, auto předtím české značky nemělo a ve velkém techničáku bylo napsáno asi sedm vyjímek (světla, skla, zrcátka, blinkry ..). Značky jsem zdárně dostal.
První úprava, kterou jsem na autě udělal byla změna barvy, původní stříbrnou nahradila oranžová a přibyly černé pruhy.

Letos bych rád přidal křídlo Roush, výfuky Roush a pár kosmetických drobností. Další věc, kterou bych rád udělal je studené sání a přední spojler Roush. Hodně mně překvapilo, jak pozitivně lidi na Mustanga reagují, úplně cizí lidi chtějí vidět osmiválcový motor, zajímá je kolik to auto má koní a kolik žerou ... Už se těším až budeme moci zase jezdit.
Marian