Balki píše:
Tak dnes jsem by vyladit auto v ME a mám první dojmy. Pak po čase napíšu víc až najezdím víc km na trasách kde to znám. Ale k věci. Čekal jsem že to bude o něco málo lepší, předci jenom už jsem měl tune od Bamy, ale ono to o to málo lepší není. Moje očekávání nebyla naplněna ... byla překonána

ono je to fakt lepší o hodně

Asi ze mne trošku mluví i nadšení a časem budu mít střízlivejší pohled, ale na první sešlápnutí plynu jsem cítil, že je tam vedší krouťák už od nízkých otáček a jde to plynule nahoru ve všech otáčkách. A je to taky slyšet. Předtím jsem už i podle zvuku slyšel že to sání vzduchu nejede naplno a teď tam je krásné slyšet jak to saje vzduch a i tón výfuku je hezčí. Jsem se normálně cítil témeř jako když presednu z V6 do GT.
Kdysi dávno když jsem vyměnil stock tune za Bamu jsem byl nadšen jak se zlepšila reakce na plyn, zmizel lag od automatické převodovky a i výkon narostl ... Ale teď, ta změna je neporovnatelná. Hodně to i souvisí s mímy změnami na autě, ale teprve tenhle tune z nich vymáčkl jejich potenciál. Pak někdy ještě dolním po čase víc informací, ale nemůžu jinak než vřele doporučit každému.
Balki moc díky za pochvalu

Hlaďour se začíná opravdu celkem slušně vyznávat a po nějakém čase bude jeden z nejlepší v této části EU.
Je to vše o zkušenostech ale hlavně o VĚDOMOSTECH , MATEMATICE, FYZICE A LOGICE = INTELIGENCE NUTNÁ
Nikoho nikdy nebudeme nutit do našeho programu či úpravy ale pokud bude někdo jiný někomu nabízet nějakou úpravu PCM na základě nějaké konfigurace hardware stačí dotyčnému či dotyčné společnosti položit dvě otázky a dle odpovědi budete vědět zda ano či ne
Johan