Johan píše:
Jan_Praha píše:
Zdravím fanoušky Mustangu.
Otevřel jsem v Praze Detailingové Studio pro kompletní automobilový wellness a chtěl bych majitele těchto krasavců požádat o pomoc.
Věnuji se kompletní renovaci laku vozu a odbornému čistění interiéru za použití suché páry a aplikaci vosků a keramiky známých dlouhodobě testovaných značek.
Jako fanda těchto aut chci nabídnout prvním 1-2 majitelům vozů Ford Mustang 50% slevu na jakoukoliv službu z nabídky na
http://www.steamcar.czV případě zájmu mě prosím kontaktujte na 728 338 438 nebo na
info@steamcar.cz abychom se domluvili na podrobnostech.
Mockrát děkuji
Jan
Ahoj,
vítáme Tě u nás na fóru.
Jsme velice jiní než ostatní a zatím trpíme reklamu jiných na našem fóru
Příště bych uvítal minimálně zatelefonování předem a nějakou minimálně prosbu zda mohu.
Osobně jsem byl za podobné věci v minulosti dosti pranýřován a podobně.
děkuji Ti za pochopení. Ono totiž kdyby toto dělal každý kdo to u nás žádá bylo by fórum zcela zamořeno jen reklamou na někoho XXX
Johan
P.S.kdyby jsi býval napsal , že to nabízíš pro první dva zcela zdarma ani bych to nekomentoval

Ahoj Johan, moc se omlouvam, ze jsem se predem nezeptal, prave proto jsem to hodil do sekce volný pokec o všem bez omezení, abych to tu nespamoval
Urcite se rad domluvim na cene pro prvni 2 majitele, abych mohl ukazat svou praci a lidem, ze u mne plati spis, ze praci delam dele a poradne nez rychle behani kolem auta bez zmyslu.
Hodne dlouho jsem testoval produkty, aby vysledek byl opravdu znat a efekt nebyl jenom v reklamni kampani.
Pri renovaci laku se jedna o opravdove odstraneni skrabancu za pomoci lesteni a zaroven se venuju i odstraneni pomerance, nebo retusi laku, takze to by jenom kozmetika neschovala

Na lesteni pouzivam ruzne lesticky od Rupesu spolu s lestickou od Flex. Lestici pasty a pady se zvoli dle typu laku a pozadovaneho vysledku.
Po lesteni se na auto muze aplikovat vosk / sealant nebo keramika, dle toho, jak se majitel chce starat o sve auto do budoucna.
Doufam, ze muj pristup k praci je vhodny, protoze radsi udelam jedno auto za par dnu, nez 2 za den a spatne.