Renda píše:
Dobrý den. Jmenuji se René Košťál a jsem z Frýdecko Místecka. V červnu letošního roku jsem si splnil dětský sen a koupil jsem si Mustafu V6 3.7L. Pro některé z vás to není pravý mustang ale mě to stačilo do doby kdy jsem objevil firmu UNITESTA. Řekl jsem si že zkusím nějakou malou úpravu. Zavolal jsem a slovo dalo slovo a můj mustafek odjel do Prahy. Chci se podělit s potenciálními zákazníky o své zkušenosti. Vše probíhalo jen na základě tel. rozhovoru, nadiktoval jsem své požadavky a nechal vše na odbornících. Zařídili vše od dopravy do své dílny, celou přestavbu, odzkoušení až do předání ke mě domů. Znovu podotýkám že šlo vše jen prostřednictvím telefonů. Žádná smlouva o převzetí vozu nic takového. Na Fa UNITESTA se můžete spolehnou né na 100% ale na 1000%. Chci jim touto cestou MOC a MOC poděkovat a ne jen jim ale i přepravní službě s kterou spolupracují. Na všechny je spolehnutí. Taková firma se jen málokdy vidí. Ještě jednou Děkuji. O samotné úpravě se dočtete na jejich veb. stránkách
Renda
Ano je to vždy o lidech a jejich důvěře - pro nás je tento systém práce zcela standardní a také jsme se na něm dost nadřeli a někdy hodně trpěli. Pane Košťál Vám velice děkujeme a vážíme si toho, že zde existují lidé , kteří na slovo CHLAPA a důvěru pořád ještě věří
Hodně šťastných km za Vaším stangem a hodně adrenalinu